Foto

Als therapeut, als ondernemer, als moeder, als vrouw geloof ik immens in zorgen voor jezelf en zorgen voor de wereld.
Ik geloof in gezonde voeding, in pure producten en in de kracht van de natuur.
Ik geloof dat je levensstijl een sterk medicijn kan zijn en dat het moment gekomen is om als mens verantwoordelijkheid op te nemen voor onze gezondheid en de gezondheid van de aarde, en dat hoeft niet eens moeilijk te zijn.

Gezondheid gaat lang niet meer over die maat 38 bereiken of afvallen algemeen. Het gaat over energiek in het leven staan. Het gaat over de mensen waarmee je je omringt, over je voeding, over je beweging, over hoe zinvol je je leven ervaart. Daarom bekijk ik de mens altijd als geheel. Klachten zijn meer dan symptomen !

Ik ben Eva Schacht. Therapeut, bedrijfstrainer en personal coach. Als mama van drie eigenzinnige wonderen en een fitte plusdochter én als vrouw van een ondernemer die me dagelijks inspireert verdiep ik me al jaren in de kracht van de natuur, een positieve mindset en in dat wat ons geluk en gezondheid brengt. Verschillende opleidingen van coaching tot voedingstherapie brachten me waar ik op vandaag sta.
 
Ik hou van rust en van diepe gesprekken. Ik hou van de natuur. Ik hou van het Spaanse Andalusia en de mensen daar. Ik hou van puurheid. Die puurheid integreer ik mijn therapie: pure voeding, pure ingrediënten, pure producten.

Heel graag tot snel !
Eva