We love the planet deo creme forever fresh
We love the planet deo creme forever fresh

Biologisch deodorant zonder aluminiumzouten en andere huidbelastende ingrediënten, gezond voor jou en de planeet !

€ 11,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze buitengewoon effectieve en veilige deodorants werken altijd en bij iedereen. Van lichte tot hevige vormen van transpiratie, hiermee voel je je altijd lekker fris en zelfverzekerd.

De natuurlijke zachte creme deodorant werkt hydraterend en wordt snel opgenomen door de huid en verstopt de poriën niet. Er zijn geen synthetische en huidbelastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant beter voor jouw huid en onze planeet.

Werking: Elke deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht. Zuiveringszout neutraliseert op een natuurlijke manier de transpiratie geurtjes.

De deodorants worden geleverd in stevige, kleine blikjes. Hier is heel bewust voor gekozen. Blik heeft een recyclingpercentage van 95% en is daarmee de best gerecyclede verpakkingssoort.
Handig! Je kan de crème meenemen in het vliegtuig en naar festivals!

Gebruik: Breng een toefje aan op je vingertop, dat is genoeg voor 1 oksel. Smeer het uit over je hele oksel. Wacht even een paar minuten met kleding aan doen als je de deodorant hebt opgedaan, de kokosolie heeft even de tijd nodig om in te trekken. Dit voorkomt vlekken. Ondanks het kleine formaat gaat de deodorant maar liefst twee tot drie maanden mee, afhankelijk van het gebruik.